Užívateľský účet
Moje príspevky
Prihlásenie
Prihlásenie
Zabudli ste svoje heslo?
DEMO (Ukážka)
Registrácia
Nová diskusná téma
* Povinné údaje
Uverejňujte iba korektné informácie, ktoré súvisia s tématikou portála!
Urážlivé, obťažujúce alebo vulgárne príspevky budú automaticky zmazané!
Meno
Kategória
Všeobecná diskusia
Nadpis / predmet príspevku
Text príspevku
> Skutečně spékání peletek může způsobovat podíl kůry ve > výchozí surovině. Tomu se dá jednoduše zabránit použitím kotle > s kvalitním řízením spalovacího procesu. Tím mám na mysli > systém, který nedovolí, aby teplota ve spalovací komoře stoupla > na hodnoty, při kterých dochází k měknutí a i případnému > tečení popelovin, což je, podle mého názoru, pravým důvodem > spékání. Takovým kotlem jsou např. výrobky německé firmy HDG > Bavaria
Obrázok / Príloha
(max. 2 MB) - Jpg, Png, Pdf
Popis prílohy
Informačný text zobrazený pri obrázku / prílohe
ZADAŤ